KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit

Nu ook te bedienen met iPad, iPhone en Android smartphone/tablets

Het grootste gemak in draadloos schakelen is nu ook te bedienen (en te programmeren) met uw tablet en/of smartphone! Verlichting dimmen/schakelen; apparaten aan/uit schakelen; zonwering, rolluiken of screens openen/sluiten. Het kan nu ook met uw tablet en/of smartphone! Het enige dat u nodig heeft is de eenvoudig te installeren Internet Control Station en de gratis app voor uw iPad, iPhone, Android tablet of Android smartphone. En KlikAanKlikUit ontvangers naar keuze, uiteraard.

KlikAanKlikUit heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service.

Kwaliteit

Gedurende het productieproces worden alle KlikAanKlikUit producten vijfmaal individueel getest conform de laatste Europese eisen en normen. In de praktijk vertaalt dit zich naar een uitvalspercentage van maximaal 0,5%. Uiteraard is op ieder KlikAanKlikUit product garantie van toepassing.

Service

KlikAanKlikUit besteedt maximale zorg aan hun gebruiksaanwijzingen, verpakkingen en informatie/advies via hun website. Mocht u, na het lezen van de desbetreffende gebruiksaanwijzingen en de veelgestelde vragen nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met hen op. Voor maximale service en ondersteuning adviseren wij u uw product te registreren.

5 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in

5 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in