Plafondlamp Brilliant Cembalo G93769/20 multi 50cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 299,95
OF
Snel Overzicht
De Cembalo is een alu, zwart met bruine plafondlamp van metaal en kunststof. De lamp heeft een lengte van 50cm en is voorzien van twaalf 4w led modulen.

Brilliant Cembalo G93769/20 plafondlamp

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Brilliant Cembalo G93769/20 plafondlamp

Details

Brilliant

Dit is de reden voor Brilliant om, al bijna 60 jaar, de passie voor licht, in het leven van mensen over de hele wereld te brengen. Bij deze missie benadrukt Brilliant de internationale trend, alsmede de ontwikkeling van de markt georiënteerde, moderne en innovatieve lichtontwerpen. l

Als één van de toonaangevende merken voor verlichtingsarmaturen in Europa levert Brilliant de klanten een compleet en uniek assortiment van binnen en buiten lampen voor uw woonruimten en tuinen. Samen met Brilliant zijn partners zijn er in totaal meer dan 8.000 lampen.

Een duurzame omgang met hulpbronnen uit de natuur wordt steeds belangrijker- uiteraard ook voor Brilliant. Sinds een paar jaar heeft Brilliant niet alleen een groot assortiment energie zuinige lampen, maar ook een op de toekomst gericht assortiment van energie zuinige lampen voorziene armaturen en zijn zij voortdurend bezig nieuwe en betere verlichting te ontwikkelen.

Aanvullende Informatie

Fabrikant Brilliant
Kleur Divers
Materiaal Metaal, kunststof
IP code IP20
Stijl Modern
Afmetingen L50 * B35 * H21cm
Energiegebruik 12 * 4w
Lumen 12 * 306
Max vermogen Nvt
Fitting Nvt
Lichtbron LED
Lichtkleur ca 3000K halogeen
Dimbaar Easydim
Artikelnummer G93769/20
Opmerkingen Geen
Advies verkoopprijs € 349,95