Plafonniere Brilliant Beth 75593/20 bruin 35cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 127,95
OF
Snel Overzicht
De Beth is een koffie bruine plafonnière van metaal met rookglas. De lamp heeft een diameter van 35cm en is voorzien van drie E27 fittingen.

Brilliant Beth 75593/20

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Brilliant Beth 75593/20

Details

Brilliant

Dit is de reden voor Brilliant om, al bijna 60 jaar, de passie voor licht, in het leven van mensen over de hele wereld te brengen. Bij deze missie benadrukt Brilliant de internationale trend, alsmede de ontwikkeling van de markt georiënteerde, moderne en innovatieve lichtontwerpen. l

Als één van de toonaangevende merken voor verlichtingsarmaturen in Europa levert Brilliant de klanten een compleet en uniek assortiment van binnen en buiten lampen voor uw woonruimten en tuinen. Samen met Brilliant zijn partners zijn er in totaal meer dan 8.000 lampen.

Een duurzame omgang met hulpbronnen uit de natuur wordt steeds belangrijker- uiteraard ook voor Brilliant. Sinds een paar jaar heeft Brilliant niet alleen een groot assortiment energie zuinige lampen, maar ook een op de toekomst gericht assortiment van energie zuinige lampen voorziene armaturen en zijn zij voortdurend bezig nieuwe en betere verlichting te ontwikkelen.

Aanvullende Informatie

Fabrikant Brilliant
Kleur Bruin
Materiaal Metaal, glas
IP code IP20
Stijl Modern
Afmetingen D35 * H21cm
Energiegebruik -
Lumen -
Max vermogen max. 60W
Fitting E27 normale fitting
Lichtbron Geen
Lichtkleur Nvt
Dimbaar Nvt
Artikelnummer 75593/20
Opmerkingen Geen
Advies verkoopprijs € 148,99