Plafonnière Eglo Wasao 94883 chroom 63cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 83,95
OF
Snel Overzicht
De Wasao een plafonnière van chroom kleurige staal en wit gelakt glas. De lamp heeft een breedte van 63cm en is voorzien van drie 5.4W LED modules. De LED modules zijn verwisselbaar.

Eglo Wasao 94883 plafonnière chroom

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Eglo Wasao 94883 plafonnière chroom

Details

EGLO geeft wereldwijd licht

Het startschot van een groot succesverhaal valt in 1969. Ludwig Obwieser richt het bedrijf EGLO Leuchten op. Een belangrijke mijlpaal volgt in 1976 met de bouw van het eerste eigen bedrijfspand in Pill in Tirol (Oostenrijk).

Vanaf medio jaren 80 vestigt EGLO zich definitief als één van Europa's toonaangevende lampenfabrikanten met een brede collectie. Nieuwe markten worden opengebroken – en in 1986 wordt met de oprichting van de eerste verkoopmaatschappij in Duitsland de grondsteen gelegd voor de internationalisering van het bedrijf. Door de consequente ontsluiting van nieuwe markten volgt de oprichting van inmiddels meer dan 70 vestigingen wereldwijd. Deze nemen vergaand autonoom de operationele marktbegeleiding voor hun rekening.

Vandaag de dag is EGLO één van de wereldwijd meest succesvolste aanbieders van decoratieve verlichtingsoplossingen voor de consumentenmarkt. Dit succesverhaal is het beste bewijs van de tevredenheid van onze klanten.

Aanvullende Informatie

Fabrikant Eglo
Kleur Chroom
Materiaal Staal, Glas
IP code IP44
Stijl Badkamer
Afmetingen H6 * L10.5 * B63cm
Energiegebruik 3* 5.4W
Lumen 3* 510
Max vermogen Nvt
Fitting Nvt
Lichtbron LED
Lichtkleur ca 3000K halogeen
Dimbaar Nee
Artikelnummer 94883
Opmerkingen De LED modules zijn verwisselbaar.
Advies verkoopprijs € 98,95