Grondspot Eglo Tronto 98182 staal 45mm

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
OF
Snel Overzicht
De Tronto is een staalkleurige grondspot van staal en kunststof. De lamp heeft een diameter van 45mm en is voorzien van een 1w 50lm LED module.

Eglo Tronto 98182 grondspot

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Eglo Tronto 98182 grondspot

Details

EGLO geeft wereldwijd licht

Het startschot van een groot succesverhaal valt in 1969. Ludwig Obwieser richt het bedrijf EGLO Leuchten op. Een belangrijke mijlpaal volgt in 1976 met de bouw van het eerste eigen bedrijfspand in Pill in Tirol (Oostenrijk).

Vanaf medio jaren 80 vestigt EGLO zich definitief als één van Europa's toonaangevende lampenfabrikanten met een brede collectie. Nieuwe markten worden opengebroken – en in 1986 wordt met de oprichting van de eerste verkoopmaatschappij in Duitsland de grondsteen gelegd voor de internationalisering van het bedrijf. Door de consequente ontsluiting van nieuwe markten volgt de oprichting van inmiddels meer dan 70 vestigingen wereldwijd. Deze nemen vergaand autonoom de operationele marktbegeleiding voor hun rekening.

Vandaag de dag is EGLO één van de wereldwijd meest succesvolste aanbieders van decoratieve verlichtingsoplossingen voor de consumentenmarkt. Dit succesverhaal is het beste bewijs van de tevredenheid van onze klanten.

Aanvullende Informatie

Fabrikant Eglo
Kleur Staal
Materiaal Metaal, kunststof
IP code IP67
Stijl Modern
Afmetingen D45 * H2mm Installatiediepte 50mm
Energiegebruik 1w
Fitting Nvt
Lichtbron LED
Max vermogen Nvt
Lichtkleur ca 3000K halogeen
Dimbaar Nee
Artikelnummer 98182
Opmerkingen 230 volt
Advies verkoopprijs € 20,95