Solarlamp Eglo Pastion 98191 zwart 18cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95
OF
Snel Overzicht
De Pastion is een zwarte sensorlamp van kunststof met solarpaneel. De lamp heeft een breedte van 18cm en is voorzien van een 4,5w LED module.

Eglo Pagino 98191 solarlamp

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Eglo Pagino 98191 solarlamp

Details

EGLO geeft wereldwijd licht

Het startschot van een groot succesverhaal valt in 1969. Ludwig Obwieser richt het bedrijf EGLO Leuchten op. Een belangrijke mijlpaal volgt in 1976 met de bouw van het eerste eigen bedrijfspand in Pill in Tirol (Oostenrijk).

Vanaf medio jaren 80 vestigt EGLO zich definitief als één van Europa's toonaangevende lampenfabrikanten met een brede collectie. Nieuwe markten worden opengebroken – en in 1986 wordt met de oprichting van de eerste verkoopmaatschappij in Duitsland de grondsteen gelegd voor de internationalisering van het bedrijf. Door de consequente ontsluiting van nieuwe markten volgt de oprichting van inmiddels meer dan 70 vestigingen wereldwijd. Deze nemen vergaand autonoom de operationele marktbegeleiding voor hun rekening.

Vandaag de dag is EGLO één van de wereldwijd meest succesvolste aanbieders van decoratieve verlichtingsoplossingen voor de consumentenmarkt. Dit succesverhaal is het beste bewijs van de tevredenheid van onze klanten.

Aanvullende Informatie

Fabrikant Eglo
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
IP code IP44
Stijl Modern
Afmetingen H12 * B18 * D13cm
Energiegebruik 4,5w
Fitting Nvt
Lichtbron LED
Max vermogen Nvt
Lichtkleur ca 4000K kantoorlicht
Dimbaar Ja
Artikelnummer 98191
Opmerkingen 90° sensor
Sensor afstand: 8 meter
Li-ion accu 2200mAh
Advies verkoopprijs € 51,95