Tuinpaal Brilliant Shiso G44585/63 zwart 80cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 58,95
OF
Snel Overzicht
De Shisow is een zwarte tuinpaal van metaal en kunststof. De tuinlamp heeft een hoogte van 80cm en is voorzien van een 7w LED module.

Brilliant Shisow G44585/63 tuinpaal zwart

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Brilliant Shisow G44585/63 tuinpaal zwart

Details

Brilliant Shiso tuinpaal

Moderne paal voor buiten in de tuin. Deze tuinlamp is gemaakt van metaal en kunststof. De lamp is voorzien van een geïntegreerde LED module voor een extra lange levensduur.

Brilliant, licht creëert leven

Dit is de reden voor Brilliant om, al bijna 60 jaar, de passie voor licht, in het leven van mensen over de hele wereld te brengen. Bij deze missie benadrukt Brilliant de internationale trend, alsmede de ontwikkeling van de markt georiënteerde, moderne en innovatieve lichtontwerpen.

Als één van de toonaangevende merken voor verlichtingsarmaturen in Europa levert Brilliant de klanten een compleet en uniek assortiment van binnen en buiten lampen voor uw woonruimten en tuinen. Samen met Brilliant zijn partners zijn er in totaal meer dan 8.000 lampen.

Een duurzame omgang met hulpbronnen uit de natuur wordt steeds belangrijker- uiteraard ook voor Brilliant. Sinds een paar jaar heeft Brilliant niet alleen een groot assortiment energie zuinige lampen, maar ook een op de toekomst gericht assortiment van energie zuinige lampen voorziene armaturen en zijn zij voortdurend bezig nieuwe en betere verlichting te ontwikkelen.

Aanvullende Informatie

Fabrikant Brilliant
Kleur Zwart
Materiaal Metaal, kunststof
IP code IP44
Stijl Modern
Afmetingen H80 * D7,5 cm
Energiegebruik 7w
Fitting Nvt
Lichtbron LED
Max vermogen Nvt
Lichtkleur ca 3000K halogeen
Dimbaar Nee
Artikelnummer G44585/63
Opmerkingen 630 lumen
Advies verkoopprijs € 68,99