Wandlamp Brilliant Cubic G96886/21 alu 13cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 50,95
OF
Snel Overzicht
De Cubic is een aluminium wandlamp van aluminium en kunststof. De lamp heeft een hoogte van 12,7cm en is voorzien van twee 2,8w led modulen.

Brilliant Cubic G96886/21 wandlamp alu

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Brilliant Cubic G96886/21 wandlamp alu

Details

Brilliant

Dit is de reden voor Brilliant om, al bijna 60 jaar, de passie voor licht, in het leven van mensen over de hele wereld te brengen. Bij deze missie benadrukt Brilliant de internationale trend, alsmede de ontwikkeling van de markt georiënteerde, moderne en innovatieve lichtontwerpen. l

Als één van de toonaangevende merken voor verlichtingsarmaturen in Europa levert Brilliant de klanten een compleet en uniek assortiment van binnen en buiten lampen voor uw woonruimten en tuinen. Samen met Brilliant zijn partners zijn er in totaal meer dan 8.000 lampen.

Een duurzame omgang met hulpbronnen uit de natuur wordt steeds belangrijker- uiteraard ook voor Brilliant. Sinds een paar jaar heeft Brilliant niet alleen een groot assortiment energie zuinige lampen, maar ook een op de toekomst gericht assortiment van energie zuinige lampen voorziene armaturen en zijn zij voortdurend bezig nieuwe en betere verlichting te ontwikkelen.

Aanvullende Informatie

Fabrikant Brilliant
Kleur Aluminium
Materiaal Aluminium, kunststof
IP code IP20
Stijl Modern
Afmetingen D4,6 * B4,6 * H12,7cm
Energiegebruik 2 * 2.8w
Lumen 2 * 290
Max vermogen Nvt
Fitting Nvt
Lichtbron LED
Lichtkleur ca 3000K halogeen
Dimbaar Nee
Artikelnummer G96886/21
Opmerkingen Geen
Advies verkoopprijs € 59,95